Cart 0
 
 

Privacybeleid

De website “on-the-job.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden u ter beschikking gesteld door On the Job B.V. (hierna: On the Job), statutair gevestigd te Rotterdam en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Zuid-Holland onder nummer 67094716. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

On the Job garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt On the Job gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoon- en faxnummers, uw e-mailadres). On the Job gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van On the Job op de hoogte te houden. Hierbij tracht On the Job rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit per e-mail aan info@on-the-job.nl met als onderwerp “Adresregistratie”. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een (beveiligde) Secure Server. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Ook dan kunt u een e-mail naar info@on-the-job.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: On the Job, Pannekoekstraat 100, 3011 LL en Rotterdam . On the Job voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Heeft u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar info@on-thejpb.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Onze klantenservice is u graag van dienst.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.