Over

Wij bieden op maat gesneden diensten aan thuiswonende senioren die bijdragen aan het kunnen blijven genieten van de grote en kleine dingen in het leven. Daarbij staat eigen regie centraal. We onderscheiden ons van de bestaande thuiszorgorganisaties en welzijnsorganisaties doordat wij flexibel zijn en met passie onze diensten ontwikkelen en verlenen. Dienstverleners komen veelal uit dezelfde buurt of wijk, waardoor er ook een persoonlijke verbinding is. 

Het gaat om dienstverlening aan huis, zoals samen koken en eten, de administratie op orde, het huishouden en de tuin. Daarbij weten we als geen ander dat het om oprechte aandacht en betrokkenheid draait. Dus niet een uurtje ons ding doen en dan weer weg maar de tijd nemen als dat nodig is.

Omdat de sociale contacten bij het ouder worden vaak minder worden maar daar juist enorm van kan worden genoten, bieden we ook activiteiten en uitjes aan die het leven kleur geven. Hierbij kan u denken aan sportactiviteiten, koken onder begeleiding van een kok of creatieve workshops.

 

Wanneer wilt u dat wij langskomen

 

Ook een sociaal doel

De dienstverleners bij On the Job zijn allen mensen die vol overtuiging voor hun werk kiezen. De selectie vindt plaats op persoonskenmerken, waarbij het begrip ‘hospitality’ centraal staat. Omdat karaktereigenschappen en communicatieve talenten centraal staan, biedt On the Job ook kansen voor mensen die langere tijd niet meer aan het werk zijn, omdat ze te oud zijn, hun vakgebied verdwijnt, ze nieuw in Nederland zijn of simpelweg pech hebben gehad in het leven. Door diensten in te kopen bij On the Job bouwen klanten dus ook mee aan een betere maatschappij.

 

Schrijf u nu in

Als u zich nu inschrijft kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met de dienstverlening van On the Job