Cart 0
Mantelzorg.jpg

Over On the Job

Wij bieden op maat gesneden diensten aan thuiswonende senioren die bijdragen aan het kunnen blijven genieten van de grote en kleine dingen in het leven. Daarbij staat eigen regie centraal. We onderscheiden ons van de bestaande thuiszorgorganisaties en welzijnsorganisaties doordat wij flexibel zijn en met passie onze diensten ontwikkelen en verlenen. Dienstverleners komen veelal uit dezelfde buurt of wijk, waardoor er ook een persoonlijke verbinding is.

Het gaat om dienstverlening aan huis, zoals samen koken en eten, de administratie op orde, het huishouden en de tuin. Daarbij weten we als geen ander dat het om oprechte aandacht en betrokkenheid draait. Dus niet een uurtje ons ding doen en dan weer weg maar de tijd nemen als dat nodig is. 

Omdat de sociale contacten bij het ouder worden vaak minder worden maar daar juist enorm van kan worden genoten, begeleiden wij u ook naar activiteiten en uitjes aan die het leven kleur geven. Hierbij kunt u denken aan sportactiviteiten, koken onder begeleiding van een kok of creatieve workshops.

 

Ook een social doel

De arbeidsmarkt is veranderd. De tijd van de vaste baan is voorbij, flexibilisering en ‘verklussing’ van werk in losse opdrachten zijn blijvende trends. Vooral laaggeschoolden hebben moeite om zich in deze nieuwe werkelijkheid te bewegen. Voor hen is langdurige uitkeringsafhankelijkheid en armoede steeds vaker een blijvende realiteit. 

Traditionele re-integratie aanpakken proberen een baan van minstens 28 uur per week te vinden en werkzoekenden aan die baan te koppelen. Wij doen dat anders.

Wij zoeken geen banen, maar ontsluiten de sterk groeiende vraag naar seniorendienstverlening aan huis. Tegelijkertijd ondersteunen we werkzoekenden zodat zij dat werk kunnen gaan doen, en bieden we doorontwikkel mogelijkheden zodat het werk een opstap is naar economische zelfredzaamheid. 

De dienstverlening

Onze dienstverleners zijn stuk voor stuk vakbekwame mensen die graag de handen uit de mouwen steken. De ene week de was laten doen, de andere week samen koken, maar wel door dezelfde persoon? Dat kan bij ON THE JOB. Onze dienstverleners nemen de tijd voor u en zijn flexibel. Werkzaamheden waar zij in uitblinken zijn onder andere:

                                 Huishouden

                                 Huishouden

                                Verzorging

                                Verzorging

                                 Opruimen

                                 Opruimen

               Overige dienstverlening aan huis

               Overige dienstverlening aan huis

 
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van
On the Job en ik zou geen andere dienstverlener willen”
— Klant over On the Job
 
Boodschappen[1].png